Menu Close

Veiligheidstips voor buitenruiten reinigen

Veiligheidstips voor buitenruiten reinigen

Vuile ramen zijn onaangenaam

Je vuile, stoffige ramen kunnen de reden zijn waarom 17.00 uur. zonsondergangen zorgen ervoor dat u zich onder een Snuggie wilt terugtrekken.
Vuile ramen beperken aanzienlijk de hoeveelheid zonlicht die een ruimte vult tijdens korte winterdagen. Het gebrek aan natuurlijk licht kan zelfs de zonnigste mensen in winterslaap brengen.
Of je nu in een walk-up of vrijstaande woning op de vijfde verdieping woont, je hoeft geen minuut langer vast te zitten kijken uit vuile glasplaten. Hier zijn vijf manieren om uw ramen voor de winter van binnen en van buiten sprankelend schoon te krijgen.

Magnetische ruitenreiniger

Het schoonmaken van de buitenzijde van ramen die niet ontgrendelen en in een kamer zakken, is geen gemakkelijke taak, vooral voor appartementsbewoners, tenzij u gevaarlijk op een raamkozijn wilt wankelen. Of u kunt een magnetische raamreiniger oppakken die niet risico leven of ledemaat.
Dergelijke gereedschappen wassen beide zijden van een raam tegelijk met microvezeldoekjes om al het vloeibare reinigingsproduct dat u besluit te gebruiken af ​​te vegen.
Mensen die deze gadgets bezitten, zeggen dat het enige oefening vergt om de tool soepel te laten glijden. Als u hem bijvoorbeeld te snel ronddraait tijdens het schoonmaken, kunnen de magneten worden losgemaakt.

Magnetische ruitenreiniger

Pak een dweil om je Windows schoon te maken

Een standaard mop kan het wassen van buitenramen een fluitje van een cent maken.
Probeer dit recept om glas sprankelend schoon te krijgen:
Meng een deel water met een deel azijn in een kleine emmer.
Doop een schone microvezeldoek of dweilkop in de oplossing en bevestig deze aan de zwabberhendel.
Schrob je buitenramen met de dweil.
Zodra het grootste deel van de crud is verdwenen, ga je verder met de volgende stap.
Spuit een streeploze ruitenreiniger op het glas of op een schone microvezeldoek en veeg schoon.
.

Appartementvriendelijke ruitenreinigingskit

U kunt buitenramen van binnenuit schrobben met een U-vormige telescopische paal. De getoonde set bevat twee schoonmaakhulpstukken: een wisser en een ronde spons met twee schoonmaakdoekjes.
De handgreep schuift uit en werkt het beste bij schuiframen. Het verwijdert het meeste vuil van dubbelhangende ramen.
Misschien wilt u een plastic dropdoek bij de vensterbank en de vloer onder het raam plaatsen. Vergeet niet om de raamsporen te stofzuigen. Gebruik een vochtige microvezeldoek om stof, vuil en icky dode insecten weg te vegen. Volg deze andere tips bij het schoonmaken:
Borstel de ramen droog met een droge doek die de ronde spons bedekt.

Appartementvriendelijke ruitenreinigingskit

Gemakkelijke manier om raamschermen schoon te maken

Vuile raamschermen kunnen ook de hoeveelheid natuurlijk licht in uw huis verminderen. Een van de beste manieren om ze schoon te maken, is ze eruit te halen, naar buiten te brengen en ze af te spoelen met water. Heb je geen buitenruimte? U kunt het scherm op zijn plaats laten en in plaats daarvan dit doen:
Veeg stof weg met een microvezeldoek of een wegwerp-stofdoek.
Stofzuig elk scherm met een opzetborstel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *